05 April 2011

Finally weh!!!

ALHAMDULILLAH!! Penantian selama 5 bulan berakhir! Selama satu semester aku tunggu,akhirnya masa final exam ni jugak aku 'dapat'..


Terima kasih kepada semua rakan-rakan yang memberikan sokongan dan cadangan semasa aku dalam 'kesusahan'. Semoga Allah membalas jasa korang semua.


'Berbaloi' sangat jawab paper Biochemistry hari ni,rupa-rupanya nak dapat 'hadiah'............


Actually dah dapat agak pasal ni sejak 2 hari lepas tapi tak nak menaruh harapan sangat dan tak ambil hal pun perubahan-perubahan yang berlaku sebab dah banyak kali kecewa ;'(


Ternyata Allah dah makbulkan salah satu doa aku selama ini.Alhamdulillah. Nikmat ini juga merupakan UJIAN daripada dia.So,please behave ye anna.


Sekian.


saya yang sangat teruja sebab dah lama tak merasainya.......................................

14 comments:

bunyamin khair said...

congrats. slmt bercuti :D

iela_fadila alias said...

apakah cik anna?

a's said...

#bunyamin khair
belum habis lagi la.............

a's said...

#iela_fadila
hehehe tak boleh cita sini la syg..secreto de amor

bunyamin khair said...

oho silap baca..haha. hadiah?

a's said...

hadiah la.....hehehe! td baru ja mira cakap something about u.lawak pun ada la jgk

bunyamin khair said...

lah.haha.dia crita apa yg lawak?haha.ce cita.

a's said...

#bunyamin khair
hahaha,nothing much pun.dia lawak2 kata "you must get bun cz he got tough body now! i'm in their class right now and he is great in the shirt with that body"

lebih kurang cmtu la ceritanya.hahahaha..tak pasal2 -___-'

bunyamin khair said...

a's: hahah adui..dandan mira..'get me'? haha

a's said...

#bunyamin khair
hahahaha..she always like tht horr...yeap,'get you' and it's freaking hilarious! such a great joke tho

bunyamin khair said...

haha
so whats the thing u 'dapat'?

a's said...

#bunyamin khair
of course la i got nothing! hahahahahaha

bunyamin khair said...

haha no i was actly rferring to your post here. haha.

a's said...

#bunyamin khair
hahahahahahahahaha okay malu sebentar!
referring to the post,i got 'something' and it is hard to tell everybody la.let is be 'something' sudah.lalalalala