19 May 2011

Day 30

19 May 2011


It has been a month I am at home and alhamdulillah still standing and not getting any bored except when I am moody about that bloody handphone.


Woke up in the morning and make some heavy breakfast. I made Nutella French Toast!! Yummy!! I love to try something new in cooking with my own style but the same taste like the classic version of cooking.



Then I got a phone call from my best girlfriend ever which I miss most of the time but I am afraid to contact her since she has final examination and I don't know when the final exam is over. So,there you go. Sesi jejak kasih bermula dan dia cakap nak datang rumah aku.


I am freaking happy!!!


As usual,lepak,gossip dan tiba-tiba ter-online pulak dan sambung dengan menonton Maharaja Lawak minggu ke 7 di YouTube. Tapi untuk persembahan Jozan,Jambu dan Sepah sahaja ye. Yang lain buang masa den,tapi kalau tonton di TV aku belasah saja tengok jugak.


My friend lepak lama jugak di rumah,until 1.30 pm kot. Rasa macam tak nak kasi dia balik sebab tak puas lagi berlepak. Hari Jumaat beliau sudah mahu pulang ke Johor sebab praktikal beliau bakal bermula hari isnin minggu hadapan. Ye,kami umur sama tapi beliau dah nak habis degree sebab beliau terlebih pandai dapat masuk MARA Fast Track Program yakni umur 22 dah dapat scroll degree manakala aku baru terkedek-kedek di Tahun ke 2-3 sebab sistem universiti aku sangat terbaik! Suka men-tua-kan student di universiti ;'[

cook the same thing today -___-'


Petangnya pulak,drove all the way to Kuala Perlis sebab nak hantar ayahanda ke jetty. Ayahanda mahu ke Langkawi atas urusan kerja dan macam biasa kirim chocolate satu kapal layar.HA-HA!


Lepas dah hantar ayahanda,rasa sakit pinggang den sebab agak jauh ye perjalanan ke Kuala Perlis dari rumah den. Sakit pinggang ni menjadi-jadi pulak lately. Takut!! ;'[ Alkamlumlah ada history jatuh tangga yang tragis dan tak jumpa doktor pun lepas jatuh tu sebab takut ;'(


OTW back,singgah mall di Arau sebab rasa nak beli jajan dan chocolate dan juga fresh milk. Tan tidak semena-mena aku ter-shopping groceries pulak sorang-sorang di mall tu -____-'


Memang sekarang suka sangat jadi lone ranger. Ingatkan di Kuantan aje aku lone ranger,ni sampai ke rumah pun still lone ranger. Sadis!!


Sampai rumah at 6.30 pm dan terus menonton "Cinta Melody". Seperti biasa, Hero cerita tu tak pernah mengecewakan aku!! Handsome banget dey lo Randy!!!


Malamnya,aktiviti tonton TV melebihi online. I like.



Done with Day 30

1 comment:

fadlisabri said...

visit here frm Egypt~

http://coretanfadlisabri.blogspot.com/