14 May 2011

Rasa Macam Pengsan Dan Bangun Semula!

Harini tak online seharian sebab pergi melawat adik kesayangan di hostel. Siap bawak bekalan Nasi Briyani untuk berkelah di homestay yang kitaorang sewa -___-'


Walaupun letih tak terkira,tapi sesampai di rumah terus unload barang-barang serta cuci semua perkakas dan terus ON laptop.


Tengok dashboard Blogger nampak ada 5 comments need to be moderated! Haish,ini perkara ajaib!! Usually,nak dapat 1-2 comments pun susah..Apatah pulak 5 comments!!


So,aku malas nak kepochi baca comments lagi. Terus tengok latest updates from blogs that I have followed.


And I found that I am among the luckiest 4 bloggers who won the contest "Iklan Percuma Blog Anda" that was organized by Mr K a.k.a Kayif.




Weeeeeehuuuuuuuuuuuuuuuu!! Betul-betul rasa tak percaya dan macam pengsan lepas tu bangun lepas tu pengsan lepastu bangun lepastu pengsan lepas tu bangun lepas tu pengsan lepas tu bangun lepas tu pengsan lepas tu bangun lepas tu pengsan dan bangun balik!!


Alhamdulillah...hopefully this promotion by Mr. K will bring BIG POSITIVE changes to this blog.Amin.



Thank you Mr K.

2 comments:

zie said...

congats ek ^_^

a's said...

#zie
thank you!! :P