25 June 2011

Sepah Tak Habis Habis,TAHNIAH!

Tepat jam 12am,maka tamatlah rancangan yang digilai oleh ramai terutamanya aku sejak April lalu; Maharaja Lawak.


Sudah diketahui umum,Maharaja Lawak 2011 jatuh kepada kumpulan SEPAH. Memang lawak diaorang menjadi malam ni. Diaorang juga merupakan satu-satunya kumpulan yang konsisten dalam rancangan ni. Lawak diaorang tak pernah menghampakan hati peminat-peminat diaorang.

Kemuncak lawak jenaka diaorang ialah pada minggu ke 12 rancangan tersebut di mana mereka buat lawak pasal rancangan "Manisnya Kurma itu" yang di kelakarkan dari rancangan asal "Semanis Kurma" oleh Usatzah Nur Bahiyah dan suaminya.


Aku memang die-hard-fan kumpulan JOZAN sejak diaorang mula menjadi host Raja Lawak 2 lagi. Ce kira berapa lama aku minat diaorang -_______-'Namun rezeki tak menyebelahi diaorang malam ni. Takpe,dapat RM250k pun dah cukup banyak tu. Diaorang punya job pun tak pernah kering.Alhamdulillah dan tahniah untuk diaorang.


JOZAN tetap di hatiku!!Tempat ke-tiga jatuh kepada Nabil dan ke-empat pula kumpulan Jambu. All in all,Nabil paling untung sebab dapat RM150k dan tak payah bahagi dengan orang lain seperti kumpulan-kumpulan lain. Bolot semua ye Nabil!! Tahniah!


Lepas ni takdo dah eh rancangan yang boleh buat aku ketawa terbahak-bahak lagi dah. Gonna miss your jokes JOZAN and SEPAH!
p/s: Tadi punya semangat vote JOZAN,habis jugak kredit sepam dua -_____-' Demi JOZAN, "APA PUN BOLEH,Nano nano nanooooooooooooooooooooooooooo~~"-Mael Lambung

4 comments:

fikah © said...

Tahniah SEPAH!!
Suka SEPAH n JOZAN, tapi lebih kpd SEPAH sikit.
Semalam tak tengok pun, sbb dah jadi sindrom mengantuk awal, maka kena tidur awal.
Hehehehe.

Apa2 pun, nanti akan tgk ulangan balik.
XD

a's said...

#fikah
smlm Sepah mmg best pn. Tapi before show jozan lead jauh jgk. Kira banyak gila lah orang undi Sepah smlm.


Jozan ttp di hati,huhuhu

jaya jr said...

haha,sokong sepah sebab spah ni kategori wok jowo..wok jowo ni cakapnye memang klako..kah3..nice

a's said...

#jaya jr
they deserved it.mmg best pun mlm tu nk compare to other contestants..tahniah sepah!