05 March 2012

Dream Comes True #3

*note: only pictures with captions. Have no mood to write the whole story




I got Polaroid Instax Mini 7s for my belated birthday gift! This is what we called Dream Comes True!! Thanks a lot :) oh and the flowers too
<3 <3 <3 I love polaroid!!



A box of chocolate :)



Warung Aziz Satar
**not Pakcik Aziz Satar pelakon dengan P. Ramlee tu tapi Pakcik Aziz jual satar :) at Kemaman, Terengganu. Kedai ni punya trademark ialah semua kerusi dan meja kaler kuning. So far satar,otak-otak dio sedak belako!! Managed to eat all the above items except 3 pieces of pulut bakar tu since malu sangat dengan orang sekeliling sebab kitaorang makan habis semua. Ketupat bakar pun ada tuu..Sedap,first time makan ketupat yang direbus dan dibakar kasi garing dekat luar :) Then order kopok lekor,boleh la tak sedap macam dekat kedai tepi jalan area Kelulut, Terengganu tu. Hok tu sedak sangak!



Kalau datang warung ni, memang dia kan hidangkan 3 pinggan berisii makanan seperti di atas. WAJIB. Memang sedap,tak rugi sesat barat sampai ke jalan nak pi Dungun dan akhirnya dengan bantuan Google maps dan tanya orang setempat 2 kali,maka dapat la kito makang satar dan adik-beradik dia nih :P



Cherating :)







8 comments:

Kay Amira Zain said...

OHMYGOSh ! Jealous nyeee :/ You're so lucky lah Kak Anna :') And btw, nice tudung ;) hihihi.

iela_fadila alias said...

nak jeles boleh x ! syioq ni sbb teka betoi,hihi. tapi ada side presents lg nmpknya :P

a's said...

#Kay Amira Zain
Alhamdulillah :P no need to jealous la u pun ada mcm2 siap freezer dkt bilik! hahaha ada kena mengena tak?


i want that tudung lagi!! thanks ka

a's said...

#iela_fadila alias
hahaha mcm side dishes pulok! tetiba rasa lapaq!!!

Othman F. said...

HA! dengan PA lettew. HAHAHA

a's said...

#Othman F.
semestinya dengan PA :P kalau sesat jauh sgt aku ingt nk singgah umah mung :p

Hazlin Lalala said...

i nk sgt cam tu.. plzzzzzzzzzzz =(

a's said...

#Hazlin lalala
murah je polaroid tu, RM270 je dekat malaysia ni