24 May 2010

Minggu yang Meriah

Hari Rabu lepas keluar dengan dua orang tersayang; Iela dan twin.Mula-mula pergi potong rambut then terus pergi solat jap sementara tunggu twin bersiap.lols
The main point here is,iela kasi aku origami yang bentuk burung tu exactly sebanyak 100 ekor!! She almost make me cry okay!! Terharu sangat! Aku dah berkawan dengan iela selama 7 tahun,begitu juga dengan J.

Next,hari sabtu lepas akak wahida kasi brooch yang dia buat sendiri dan perfume.Thanks akak!

Murah rezeki betul minggu ni.Dan kalau korang perasan,diriku dikelilingi dengan orang yang berjiwa seni? Aku kalau bab handmade ni memang lemah sikit. Masak-memasak tu mungkin lah,tapi nak buat brooch dan origami burung beratus-ratus ekor memang fail!! Tak layak okay.

Impian aku buat masa sekarang; ingin menjadi Sharp Shooter dan pandai buat handmade craft.ngee~

4 comments:

fikah © said...

harga nya berapa??

Aziman said...

jd la org yg mahir dlm seni fotografi,hehe

yana said...

suka gmba swan tu. pndai anna edit <3

a's said...

fikah: harga apa darling?

aziman: itu baru mula belajar,masih jauh perjalanan.lol

yana:tochei leng lui