06 March 2011

Terjah Menerjah Bersama Kekna

Sesi melipat tudung dan selendang yang berlonggok dijalankan hujung minggu lepas,akan tapi apa pasal aku pergi kelas asyik pakai tudung yang sama saja? -___-'


macam longgokkan baju bundle pulak aku tengok. Encik teddy pun sibuk nak inter frame dalam gambor ye?


setelah dilipat dan disusun mengikut jenis; tudung bawal,selendang,tudung 2 minit,tudung 4 minit,aneka anak tudung bermacam warna tapi tak pernah pakai pun -_____-'



Jawapannya mudah! MALAS NAK IRON DAN BAGUN LAMBAT!


Takdo maknonyo aku nok lilit2 anyam ketupat selendang tu hanya untuk ke kelas. If terdesak baru pakai selendang yang 2 saat boleh siap dan tak perlu iron tu. Hidup sebagai pelajar ni memang tak perlu nak bergaya sangat,bukan ada orang pandang pun...hahahahaha


Gambar diambil dengan hanya menggunakan si blacky SE.Harap maklum


Next,bakal terjah koleksi 'make-up' yang aku ada..Tunggu next entry.bubbye!!

1 comment:

Wahida Shukeri said...

wow, ni entry menarik ni....ada la jugak idea nk update blog...haha...