14 May 2011

Day 23 , 24 & 25

13 May 2011


Tahniah Blogger sebab buat kacau bilau kucar kacir dan 3-4 entries aku hilang. Tahniah. Forget it.


I am not in the mood to blog anything sebab post yang dalam schedule semua hilang,yang dah di set auto published tak muncul, yang dah di post pulak kabur di delete.


Memang menyumbang kepada kemarahan!


Pendek kata, aku masih menikmati cuti ini tanpa jemu mahupun bosan. Still standing yo! Alhamdulillah tak bosan duduk di rumah selama 25 hari sudah :)



Terima kasih kepada benda/manusia/makanan yang mewarnai hidup aku setiap hari. Sayang korang semua.



Bye!



Done with Day 23, 24 & 25

2 comments:

kembatolo™ said...

sabar jelah. blogger.com cakap belom siap sepenuhnya lagi. harap2 boleh muncul balik entri tu sume. hehe

a's said...

#kembatolo
nasib baik sabor lagi nih..hopefully cepat-cepat recover dan pulangkan entry ku!!! hahahaha