22 June 2011

Random Photos #1

my own collection,

11 comments:

Cik NurulZaty said...

me tooo...


:(

a's said...

#Cik NurulZaty
we can do all this..ganbatte!

Fitrihadi said...

wahhh saya dah godek blog awak... teruja ar tengok gambar-gambar yang awak snap.. macam jurugambar pro ar.. thumbs up!

awak orang perlis kan? Area mana? Boleh ajar saya guna DSLR? saya tak pernah guna lagi ar ;(

a's said...

#Fitrihadi

saya baru belajar la,baru setahun ada camera ni.still amature lg.


saya orang kedah,nearby jitra...

Fitrihadi said...

oh ok ar tu dah setahun pegang kamera.. kiranya dah tau ar setting nak snap gambar yang cantik2 tu..

saya orang perlis.. area beseri.. dah habis belajar ke?? ke tengah cuti panjang ni? hihi...

a's said...

#Fitrihadi
oh,ptg td baru ja pi beseri sbb adik dok mrsm situ.

still belajar,tgh cuti smp bulan 9

Fitrihadi said...

eh dah dekat ar tu mrsm dengan umah saya..singgah2 le nanti hihi

ouh sama la saya.. cuti sampai bulan 9 gak.. bosan skit ar.. awak tak keja ke??

a's said...

#Fitrihadi
so far belum keja lagi la..

every weekends pergi sana ja sbb hantor makanan dkt adik

Fitrihadi said...

eh hari ni urgent ka p jumpa adik sebab ari ni bukan weekend.. erm kalau camtu bleh ar nak bersua muka dengan awak tiap-tiap weekend.. gi shopping kat padang besau ka.. tak pun kangar ka.. kuala perlis ka.. hihihi

a's said...

#Fitrihadi
entah,mak yg nak pg..just temankan sajo..haha,kalau jadi pak guard mrsm tu maybe la boleh bersua.

nak shopping apa sangat la kangar tu,arau lagi best kot.haha

Fitrihadi said...

ohoo ye la.. nak kena apply jadi pakgad mrsm ar camtu hehhee

tau la arau tu baru membangun.. memang best nak menyoping.. kangar dah boring ar..