16 February 2012

Hadiah

Sapa tak suka dapat hadiah angkat tangan!


Lumrah manusia,especially perempuan akan senyum sampai ke telinga kalau dapat hadiah. Nak nak pulak hadiah tu bukan di hari lahirmu mahupun di hari ibu. Eh macam pantun pulak?


Perempuan ni suka dihargai,bila dapat hadiah tu, kalau boleh wrapper hadiah tu tak nak kasi koyak langsung sebab nak simpan buat kenangan.hahaha itu aku la,orang lain tak tau depa buang dalam tong sampah mana. Bukak wrapper pun dengan penuh kesabaran dan teliti sebab sayang kalau wrapper tu koyak rabak.


nak ini pulak boleh dok ma? hukhukhuk *tersedak mommy monster di rumah :') *Lepastu, bila dapat parcel dari mahallah office pun dah rasa gembira tak terkata sebab rasa macam orang bagi hadiah! Padahal itu parcel kau beli barang online dan bayaq duit kau jugak apa nak happy sangat anna oit! Lagi kelakar kalau tau dalam parcel tu ada apa pun hati tetap berdebar-debar nak bukak the wrapper. Sangat over kan?


Itulah,hadiah ni tak perlu memahal. Tapi impak dia untuk seseorang tu sangatlah besar. Boleh buat orang tu senyum 1 hari oh. Kalau dia PMS pun boleh bikin hati itu ada lembut la,kurang sikit 'naga' dalam dunia ni.huhuhu...


Okay, dah cukup aku merepek sekian Wassalamu!p/s: Hadiah birthday tahun lepas paling sempoi pernah dapat sepanjang 21 tahun bernafas di atas muka bumi ni. Antaranya gambaq polaroid sekeping,phone cover, glove dan filter paper -___-" Kelas kau jahhh...

2 comments:

Hazlin Lalala said...

wahhh anna,, ipad !

a's said...

#Hazlin Lalala
ipad pinjam je! tak mampu beli