09 February 2012

Random # 23

Sekarang mudah sangat aku rasa mengantuk sebab aku kurang tidur siang dan waktu malam pukul 9pm dah yawn. Bagus! Awal semester memang patut bantai tidoq banyak-banyak sebab nanti hujung-hujung semester semua pun nak kena submit dalam masa yang sama. Mana sempat nak tidoq! (lah sangattt..hikhikhik)


Kelas masih lagi dalam fasa ta'aruf. Jadi boleh tidur awal dengan rasa tidak bersalah ditambah pula dengan internet connection yang sangat lembab jadi tidur adalah solusi yang terbaik selain daripada membaca majalah solusi #eh?


Niat di hati nak membelanjakan voucher RM200 tu by end of this week. Tangan dah gatal nak shopping "free" ni. Mula berangan dengan kawan-kawan nak beli itu ini tapi bukan beli BUKU. Tapi nak beli pen,pemadam,sharpener,cd,pencil case,etc. Back to school!!



tempat untuk bershopping :P



kalau dapat beli gunting ni pun menarik sebab ada corak-corak walaupun hanya 1 tahun sekali saja nak guna -________-"





Ingat nak beli warna crayon dengan magic ink sekali la alang-alang nak habiskan voucher tu kan?? water color sekali. HAHAHA sumpah macam budak tadika -___-"


Bercakap pasal shopping, haritu 1jam 30minit sebelum naik bas balik Kuantan sempat pau mommy monster beli kasut dekat Carlo Rino. Pembelian paling pantas dan main ambik tanpa tengok tag harga pun sebab kaluit. Sekali mommy monster pun rembat sepasang kasut jugak. Melayang la jugak beratus disitu. Dalam masa 30 minit pun sempat nak pau mak kiter tau. (cakap macam budak tadika)



all images credit to Google



Next,aku dan rakan-rakan ni semangat nak attend kursus khawin hujung minggu ni tapi bila masing-masing balik bilik dan pikior panjang,semua cakap "Nanti la kita pergi,macam awal sangat la. Tak ready". HAHAHA Ini semua kes gossip yang lepas ni kursus khawin nak lanjutkan jadi sampai 1 minggu dan yuran pendaftaran pun nak naik harga la buat kitaorang terpikir nak pi kursus khawin dekat universiti ni sebab murah jugak la dan 2 hari sajo.


Nampaknya next semester saja kita pi kursus khawin tu ya kawan-kawan. Now misi cari calon dulu #eh

2 comments:

Cik NurulZaty said...

popular kt mega xde apa.

serius. dorang x nak tmbah stok pon..

pen habis. pensil habis. foolscap paper pun habis.

pstu nk guna voucher pun bnyk songeh

yeah.pngalaman ku bru smalm gi popular nak beli brg. so bli je la apa yg ada. rm50 pun susah nk cri brg.

a's said...

#Cik NurulZaty
seriously? A'aaaa habistu nak shopping dekat mana ni :(