31 July 2011

My Ramadhan Tips #1

Disclaimer: This is just another way to remind myself about things to do during Ramadhan and feel free to read for your own references in future.


#Tukar biological clock.
Atas cadangan orang yang berkaitan,aku akan cuba untuk tidur seawal jam 12 pagi kerana aku bukan orang yang suka tidur awal -___-" . Kalau tidur awal,mesti bangun lewat! Tapi kalau tidur lewat,memang for sure 9 am dah bangun (tidur lepas subuh,my bad saya tahu ;[ ). Its proven by my friend,iela too!


So,as mentioned above kalau nak 'perform' better during day seharusnya tukar jadual kebiasaan sebelum-sebelum ni dengan tidur awal. Bila dah letih balik dari surau/masjid untuk tarawikh mesti cepat tidur punya.


Kalau tidur lambat,macam mana nak bangun sahur?


hihihi..okay nak tidur dah.


Assalamualaikum....(tak jawab berdosa,kalau jawab itu sayang :D )

2 comments:

KhairulHazwan said...

Waalaikumussalam ;)

a's said...

#KhairulHazwan
huhuhu