25 August 2011

Luahan #3

Rasa macam nak hentak kepala dekat dinding sebab semalam tak berjaya bangun untuk Qiyam hanya kerana dibuai mimpi tengah betul-betul dalam medan peperangan nak bertempur dengan allies nyonya pakai cheongsam dalam GAME Empires & Allies dekat Facebook tu!!! Itu lah bahana banyak sangat main game :( I know this is kinda ridiculous but trust me I did not even heard the alarm clock ringing!! Gue stress macam ni!! Ramadhan bukan setiap bulan anna, please do not waste it like mom gave u money and you refused to take it. *eh tetiba cakap pasal duit pulok*






I hate myself!!!!!*slap my face*




8 comments:

jaya jr said...

mnde hok kite betol2 nok..tapi dok leh..usah tu ade dh..adoi..memang frust laa..huuu

lilin said...

haha lawak aih sampai masuk mimpi.

p/s:header comel weh!

a's said...

#jayajr
tu la,tadi masa sahur rasa sedih sgt.dah sia-siakan 1 malam

a's said...

#lilin
ha,tgk betapa hebatnya penangan game nih! geram tau!!

p/s: thanks babeh!

fikah © said...

Dahsyat ah, Anna!!
Korang semua ni mmg dah adiccted game ke apa, dgn Dian nya pun sama..
Hahaha.

p/s; Header baru, background baru, I LIKE!!!

a's said...

#fikah
hahahaha,actually anna yg influenced dian dgn iffah main sama2.hahaha now masing2 dah addicted mcm ketagih dadah da! -________-"


p/s: tochei babeh!! :D

fndrocka said...

alarm pasang lagu mende..cuba kasi lagu hok ganaih ganaih sikit..hikhik

a's said...

#fndrocka
alarm clock lagu avenged sevenfold hok ganaih2 doh tu,buke hok lagu Dear God,hok lain..kalu tido mati tu lagu gapo pun toksey bangun jugok -____-"